Ingen täckning..


DSC_0157

God morgon finisar!

Sitter på tåget och har ingen som helst uppkoppling vilket gör att jag får ta ett break från mitt projektarbete, lite jobbigt då de börjar göra mig ganska stressad att jag inte blir klar!! Dessutom kommer jag inte hinna plugga särskilt mycket idag då vi ska fira svärmors födelsedag i eftermiddag, kommer bli en väldigt rolig helg! 😉 Haha inte för att den någonsin hade blivit sådär jäkla kul iaf, ska ju börja töa i helgen kommer bli sjukt blött och slabbigt!! Blä!

Vågen visade på lite roliga siffror idag måste jag säga, blev faktiskt glatt överraskad då jag känner mig lite som en svullen ko, men överlag har det gått extremt långsamt i januari, 1,3 kilo ungefär har jag tappat, bättre än inget men på tok för långsamt, men hade jag haft mer tid hade ändå 1,3 kilo i månaden för att då kunna frossa 5 dagar i vecka varit helt okej, men ska jag nå mitt mål i maj får jag låta bli att frossa! 😉 Dessutom vill jag liksom lära mig att äta normalt och då funkar det ju inte att frossa! 😉

Men nu är tåget snart framme i Malmö och tydligen vägrar min dator att funka med surfen på min telefon just nu, så både detta inlägg och projektarbetet får nog tyvärr vänta tills jag har kommit till skolan!