Kursmomentet avklarat!


kmom06Så här ser sidan jag gjorde i detta kursmoment ut! 🙂

 

God morgon världen!

Nu vart ännu ett kursmoment klart och jag kan andas ut igen, för en liten stund iaf! 😉 Haha har redan börjat kika på nästa del, den sista för denna kursen och den verkade väldigt både väldigt rolig och ganska likt de vi gjort innan så hoppas det inte ska vara allt för tungt eftersom det egentligen skulle varit klart redan!

Nästa kurs kommer handla om javascript och såklart har jag inte kunnat låta bli att spana in den redan, den verkar superintressant och något jag verkligen vill lära mig! Så där har jag en motivation att bli klar med projektet så fort som möjligt!

Men nog snackat om skolan, har slarvat lite med min diet, inte under faste-dagarna de är så enkla att de inte går att slarva med, men under de andra dagarna har det lätt blivit alldeles för mycket kalorier! Räknar kcal på frukost och lunch men sen höftar jag typ middagen och efter det blir lätt alldeles för mycket snacks! Måste verkligen sluta med allt kvällsnacks! Jaja nu är det dags för frukost! 😀