Den lättaste fasta ever!


fasting

Hihi god morgon/förmiddag!

Igår hade jag verkligen inga som helst problem att hålla fastan, inte så konstigt egentligen då jag hade mycket annat att tänka på! Längtar sååå himla mycket efter min lilla fina bil! 😀 Bara 3,5 timme kvar ungefär! 😀 Wiii! 😀

Var dock en liten aning skakig när provkörde den, älsklingen trodde det var något fel på den då jag skakade så att jag sladdrade lite på kopplingen! 😛 Men utöver det märktes det inte ens att jag inte fått i mig någon mat.

Förresten ett litet tips om man ska 5:2-fasta, fisk och potatis är en väldigt bra lunch/middag, gärna en lite magrare fisk, då får man ganska mycket volym för lite kcal så slipper man gå så hungrig! 🙂 Nu har jag inte så stora problem med hungern men gillar att få äta en riktigt måltid, att det liksom är något på talriken och inte bara bara en liten klick i ena kanten! Också anledningen till att jag bara äter i middag på mina fastedagar annars blir målen så fnuttiga!

Men nu kommer jag nog inte lägga en enda tanke till på dieten för denna veckan, kommer dock bli lite vemodigt att städa ur min fina trotjänare, har haft den bra länge nu..