Ny telefon!


20140116-151423.jpg

God middag!

Denna dag började allt annat än toppen kan man lugnt säga, försov mig en hel timme, tåget var sent och jag hann inte redovisa sen sista labben! Var väl allt annat än glad när jag hoppade av på Hyllie och snöblandat regn öser ner!

Men allt de försvann nät jag kom in på Apple-Store butiken på Emporia, de var urtrevliga och jättehjälpsamma där och butiken var så inspirerande. Ja ni kanske hör att jag är en hängiven Apple-fantast. 😉 Iaf, jag hade gått dit för att höra om min telefon då den har börjat stänga av sig trots att jag har sådär 20% batteri kvar och då garantin var på väg att gå ut(i övermorgon) ville jag höra om det fanns något att göra innan det blir dyrt. 😉

Och just det med garantin var de jag tyckte de var otroligt snälla med, för egentligen hade de ingen repartionstid förrän på tisdag och då hade de varit försent, så de klämde in mig med en gång och då både batteriet behövde repareras(eller snarare bytas) och avstängningknappen inte funkar som den ska(och det är inget de byter) så fick jag en sprillans ny liten telefon! 😀 Och trots att det är en precis likadan, får jag ändå lite ny telefon-lycka! 😉 Den känns så fräsch och ren, och då menar jag inte utsidan utan på insidan, inte en miljon skräp-appar som jag aldrig använder som fyller telefonen, den känns som tom och välstädad. 😉 Är nästan så jag inte vill återställa den med min säkerhetskopia av den gamla. 😉 Blir nog en ordentligt utrensning då.