Mycket nytt just nu!


nybil

God kväll godingar! 🙂

Idag var det tydligen en sån där inbytes-dag, ny telefon och nu är ny bil!! 😀 Haha jaja kanske inte riktigt helt ny, skulle aldrig komma på tanken att slösa bort mina pengar på en sån förlustaffär, men iaf bättre begagnad! 🙂 Blev en likadan som älsklingen har, fast lite större OCH med drag, när man har häst måste man ha drag i fall att liksom! 🙂 Dock är det väl ingen riktigt dragbil, men en liten resa här och där ska den nog klara av.

Kommer dock sakna min gamla ängel, den har verkligen gått som en klocka, men det börjar bli mycket småfix att laga på den och det hade blivit väldigt dyrt när jag inte kan pilla själv med den! Ska dock bli superskumt att köra en så mycket mindre bil, har ju liksom bara haft volvo-kombi innan! Men visst är den söt? 😀