Ny vecka, ny fasta


fitspo-candice2 fitspo-candice1Candice får bli dagens fitspo! 😉 

God morgon denna iskalla måndagsmorgon!

Idag är det dags för en ny fasta, är inte direkt upplagd för det men tycker väldigt mycket om att banta på 2000 kcal 5 dagar i veckan! 🙂 Haha nu ska jag inte vara gnällig, har ju hållit på i över en månad nu och aldrig misslyckats med en fasta och nu när jag är mer noggrann med att hålla mig runt 2000 kcal på de andra dagarna har det börjat synas lite mer på vågen, men framför allt på midjemåttet! 🙂

Ska bli spännande att se hur mycket skillnad det blir på viktnedgången, nu när jag håller mig inom ramarna de andra dagarna, har ju bara gjort det i en vecka än så länge. Men vill gärna att de speedar på lite om jag ska hinna, räknade på det och jag har gått ner 2,5 kilo på en månad, det kan man absolut inte klaga på och fortsätter det i samma takt lär jag vara i mål en hel månad innan det är dags för England som var målet! 😀 Nu brukar det ju alltid gå fortare i början men med tanke på allt slarv jag gjorde i början kanske det kan fortsätta i samma takt nu när jag bättrat mig! 🙂 

Förresten kan jag ju säga att 5:2-dieten har varit en riktig ögonöppnare när det gäller vanligt ätande, hur mycket eller lite 2000 kcal faktiskt är, hoppas det ska göra det lättare att hålla vikten sen när jag är klar för skillnaden blir inte lika stor som på andra dieter! 🙂

Men nu ska jag gräva ner mig i mitt kodande, återkommer när jag kommer upp på andra sidan! 😉