Komma i smaljeansen!


God morgon love!

Läste ordet smaljeansen igår och tycker det är ett himla härligt ord på något vis, och passar väldigt bra in på min situation, lite anledningen till att jag vill gå ner i vikt! För just nu har jag tre par jeans som passar och då har jag ett av paren i stallet(för att jag inte har några ridbyxor som passar) vilket gör att jag bara har två par jeans att välja mellan, blir såååå tråkigt! 😛

Och jag har typ 10-12 par jeans egentligen, de jag saknar mest är mina gröna, de köpt jag när jag var som smalast sist gång , haha gick tillbaka i arkivet och här har ni en bild på dem men jag inte som smalast då, bara 4,2 kilo mindre än nu, och redan då var de tajta, så nu sitter de som korvskinn! För att få på mig dem hade jag fått köra på metoden ovan! 😛

Egentligen har jag kanske inte gått upp sååå himla mycket att jag inte skulle kunna ha de flesta av mina jeans(utom de gröna och två par till jag köpte samtidigt) för tidigare kändes de mer okej att de satt tajt som sjutton så man fick en lite härlig jeansvalk och röda märken där jeansen suttit, har många gånger legat i sängen för att lyckas dra upp dragkedjan… Men de klarar jag inte av längre, tycker de är såå jäkla obekvämt, nu vill jag att jeansen sitter figurnära utan att klämma åt figuren typ! Om ni förstår vad jag menar! 😉 Antagligen anledningen till att jag har svårt att hitta ett par jeans jag gillar! 😉

Haha vet inte riktigt var jag ville komma med detta, men det är iaf mitt mål med 5:2-dieten, att komma i mina smaljeans och de underbara kläderna jag köpte i London sist gång jag var där! 🙂