Mer proteiner till folket!


Protein-foods

God morgon love!

Denna morgon har börjat på bästa möjliga sätt, känner mig för en gångs skull ordentligt utvilad och vågen visade äntligen på lägre lovande siffror! 😀

Ska strax sätta på mer kaffe innan jag ska gräva ner mig i mina studier, har sjukt mycket att göra på sjukt kort tid, men det ska göras inte mer än så! Så bara att sätta igång så fort som möjligt!

Men först, har ett nytt fokus på matfronten, förutom 5:2-dieten, mindre snacks, grönsaker till varje måltid och minst en frukt om dagen vill säga… 😉 Efter att ha läst denna artikel traningslara.se fick jag upp ögonen för att äta mer proteiner, hatar att tappa mycket muskelvikt när jag går ner i vikt, blir sååå jäkla klen och det är inte riktigt min grej, plus att jag vill ju liksom gå ner i fett och inget annat! 😉 Så nu ska jag få i mig minst 1,6g/kg/dag de dagar jag inte fastar, på fastedagarna blir det för tajt att få sig så mycket protein utan att gå över 500kcal! Igår fick jag inte ens i mig en tredjedel av det så har en bit att gå där, typ kyckling hela dagen! 😉

Men nu var det plugga som gällde ja! 😉