Birgitte Bardot-sminkning och BodyShop-recension


20140105-125057.jpg
Jag kände för att byta stil iaf för idag så jag satsade in mig på sminket, har varit svag för den klassiska Birgitte Bardot-sminkningen sen jag gick makeuputbildningen och fick den som uppgift, den är snygg i sin enkelhet, inte massa olika färger och klet, bara lite nude-färgade ögonskugga, puderrosa rouge och läppar och såklart de svarta kajalbågarna. Vet att jag har gjort en tutorial på den, finns i arkivet om ni söker på birgitte Bardot, ska ta fram den när jag kommer hem men om ni inte kan vänta! Här är tutorialen!  😉

Passande till denna sminkning är ju en recension på kajalen jag använder till bågarna, BodyShops liquid eyeliner som jag tycker är superbra, den ger bra med färg, lätt att applicera och väldigt hållbar, gjorde samma sminkning i gårkväll och den var lika fin när jag kom hem som när jag la den! 🙂 Sitter kvar där den ska också, även när jag använder den innanför fransen. Så har bara gott att säga om den. 🙂

Har även använt Lightening touch concealer först bara till att ha under ögonen men nu har jag även börjat använda den på finnarna och den gör ett strålande jobb, ljusar upp bra under ögonen så man ser lite piggare ut och täcker finnarna riktigt bra! Det enda negativa jag kan säga om den är att den kan svida lite under ögon! Men det går över fort. 🙂 Så tycker även den är ett riktigt bra köp och absolut värd att prova om ni inte har någon bra concealer. 🙂

Nu ska jag in och kika på nya lakan!