Mina nyårslöften


20140103-105007.jpg
God morgon!

Sitter och funderar över mina nyårslöften, vill ha hållbara löften som jag kan håll mer än i typ två dagar! 😉 Till att börja med ska jag;

* Fortsätta med 5:2, tills jag nått min målvikt, dock måste jag nog modifiera den lite, har blivit lite för mycket snacks det senaste så tror jag vägt upp lite för mycket av fastan med överätande de andra dagarna, vilket är anledningen till att vikten typ står still.

* Äta hälsosammare, inget hysteriskt men mindre skräpmat, Max en gång i veckan, mer grönsaker, minst något litet till varje måltid och minst en frukt varje dag! Känns otroligt löjligt att över huvudtaget behöva sätta sånna enkla mål, men ärligt talat har jag inte följt dem alla på väldigt länge, ja just det och mindre snacks, helst bara på helgen och då inga äckligt stora portioner! Som igår när jag tryckte i mig chips och dip tills jag hade svinont i magen i flera timmar efteråt! 😛

Men allt handlar ju inte om mat, målvikt, dieter och sånt har även två viktigare nyårslöften som jag kommer göra allt för att infria(fast det är väl också halva grejen med nyårslöften? ;));

* Gå klart både datavetenskap-kursen och kurspaketet och få strålande betyg

* Få ett spännande jobb inom området! 🙂

Dessutom har jag ett löfte till er att bli mer aktiv här på bloggen också! 🙂