Underbar start på året!


DSC_0868

God kväll världen!

Hoppas ni alla har haft ett härligt nyår och en perfekt start på 2014!

Jag hade en underbar kväll igår, maten blev över all förväntan och vi hade en helmysig kväll, till och med min nyårsklänning passade bättre än när jag provade innan nyår! 😀 Dessutom slapp jag till och med hangover idag! 🙂

Detta året har också börjat lysande, bästis som över och sen har vi suttit här och snackat skit hela dagen, mysigt värre! 🙂

Imorgon kommer dock bli en lite ledsnare dag, då är det dags för lille Allan att flytta hemifrån, jätte kul för honom då han kommer få det underbart hos sin nya familj och han kommer få en supersöt golden retriever-kompis! Fast det gör inte att jag inte blir lite ledsen i ögat av att jag snart kommer bli utan min lilla underbara ängel!

Men nu ska jag gosa lite extra med lille Allan och fundera lite på nyårslöften jag kan hålla! 😉 Alltså är sockerfritt år och börja träna går inte! 😉