Året sista fasta är över! :D


DSC_0795

God morgon!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, känns lite tjötigt att ta upp att ännu en gång har jag gjort en lyckad fasta och ännu en gång har vågen visat blygsamma resultat… Supertråkigt, och jag börjar väl inse att jag kanske inte kan prega i mig hur mycket skit som helst på de ”vanliga” dagarna, men det tänker jag inte lägga för mycket energi på förrän nästa år! 😉

Men det är ju inte långt kvar, helt otroligt att 2013 snart är slut, bara två fnuttiga dagar kvar!! Och jag ska inte fasta mer detta året! 😉 Ovan ser ni en del av min middag, allt jag åt igår, kände att jag inte kunde äta knäckebröd varenda gång jag fastar! 😉 Det var supergott och ganska lätt att göra nyttigt, om man bara tar bort alla feta såser, ost och det mesta av brödet blir det en alldeles ypperlig faste-middag! 🙂