Nya fynd från Bodyshop!


bodyshop291213

God eftermiddag! 🙂

Hihi såklart blev det även ett och annat på Bodyshop än det jag hade förbestämt och byte ut mina gamla favoriter, har haft mango-scrub så länge att det fick bli peach-doft denna gången! Dessutom ville jag prova Vitamin E-seriens toner istället för Aloe vera-tonern som jag älskar men skulle vilja ha något som luktar lite godare. Får se om den är lika bra! 🙂

Dessutom kunde jag såklart inte låta bli att göra ett litet inköp från rean, blev ShowerGel Passion Fruit, luktar helt himmelskt! 😀

Har såklart inte hunnit prova något av det än men det ska jag göra imorgon som nyårprep och då kommer recensioner på vad jag tyckte! 🙂 Och då jag även prova Vitamin E Cool BB Cream som jag fick en liten provpåse på! 🙂 Supernyfiken på den då jag varit sugen på att prova den ett tag! 🙂