Mellandagsrea och Bodyshop


Det känns helmysko då det känns som jag har varit igång hela dagen, men när jag tänker efter har vi typ inte gjort något vettigt överhuvudtaget! Det enda jag kan komma på att jag gjort är att varit i stallet i två timmar och klippt pälsen på Lauras ben med en vanlig sax(?!)..

Imorgon bli det andra bullar, då ska vi efter att vi bankat lite mer på min bil, åka in till Malmö och spana in sista mellandagsrean, ska köpa ett par borstar till Laura och såklart gör ett standard besök på Bodyshop! 😀 Tänkte både fylla på med gamla godingar, som denna;bodyscrubMango Body Scrub

Verkligen en favorit, både återfuktar och man luktar helt underbart gott! 😀

toner

 

 

 

 

 

 

Denna ska jag också fylla på med, använder den som rengörare när jag inte har ork/tid att tvätt ansiktet med vanlig ansiktstvätt! 😉 Då jag inte riktigt tror på att man måste använda ansiktstvätt->toner->dag/nattcreme varje gång. 😉

 

Sen lite nya saker som jag vill testa,

eyeliner              conceler

Flytande eyeliner och en lightning concealer, har deras andra concealer som jag tycker är riktigt bra för finnar och ärren men den är för tjock för att ha under ögonen, så efter att ha läst massa positivt om den ovan ska jag prova den! 🙂