Haha, min kropp alltså!! 2


DSC_0763 DSC_0759DSC_0765 DSC_0762God middag!

När jag ställde mig på vågen i morse visade den 2 hg mindre än förra gången, jag har alltså gått ner i vikt över jul!!! Detta fick mig verkligen att börja tro på 5:2-dieten, kan den få mig att gå ner över jul är den riktigt grym! 😀 Minus 2,4 kg har jag gått ner på dessa tre veckor, vilket betyder att om det forsätter i denna takten kommer jag nå mitt mål i början av mars, men skulle det gå i den takten som det har gjort den senaste veckan(vilket jag inte tror då våren inte direkt kommer bestå av julmat! ;)) skulle jag nå mitt mål i början av juni och så fall kommer jag vara på god väg när vi åker i maj! 🙂

Haha fast om jag känner mig själv blir det nog en omgång på flygvärdinnedieten precis innan vi åker om jag inte nått mitt mål så jag får åka till England i perfekt vikt! 😉 Inget får förstöra upprepningen av den underbaraste resa jag någonsin varit på(för två år sen på älsklingens 30-års dag)!! 😉 Och det säger ganska mycket med tanke på att första dagen vi var där var helt katastrof… 😉


2 tankar om “Haha, min kropp alltså!!

Kommentarer är stängda.