Annandag jul = fastedag


fasta

God kväll världen!

Ännu en lyckad fasta på väg att ta slut, men idag har jag gjort miljoner saker, gått på mellandagsrea(utan att köpa någonting alls på rea), försökt laga bilen(med ett visset resultat), vart och fixat med Lauras ben och tusen andra saker och då räcker energin verkligen inte till… Så även om jag inte har varit särskilt hungrig så skriker energimätaren efter mat!! Men det är säkert bara en vanesak eller så får jag helt enkelt gör mindre de dagar jag fasta(öhhh… det lär ju säkert funka! ;)) eller får försöka göra mindre iaf, eller helt enkelt lida lite på kvällen! 😉

Då jag ALLTID brukar gå upp något alldeles väldigt över jul har jag bestämt mig för att om jag är viktstabil till nästa år är jag nöjd, nästa år ska jag dock stats stenhårt på att nå mitt mål innan min 25-årsdag som jag tänkte fira i England! 😀

Dock vill jag ju såklart innerst inne gärna få minus på vågen imorgon, men det känns liiite otroligt med tanke på all go knäck, rockyroad och saffranskaka jag smaskat i mig! 😉 Dock finns det inte så mycket kvar av det, förutom en stor bit saffranskaka som har stått och retat mig hela dagen! Men det gör att det känns ännu bättre att jag lyckats stå emot, hela grejen med att bara behöva plåga sig en dag åt gången gör det verkligen så mycket enklare!

Kom precis på att jag med denna fasta faktiskt lyckas hålla 5:2-dieten i 3 veckor utan att fuska en enda gång, det är nog den första dieten jag lyckas hålla så länge utan felsteg, vill verkligen, verkligen att den ska funka alltså! 😉 Och det tror jag nog den gör också, men att kombinera den med julmat i mängder är nog inte en såå effektiv metod! 😉
Sov gott!