Dan före dopparedan!


pepparkakshus

God middag världen!

Nu är det bara en enda dag kvar till julafton!! Har ca en miljon saker att göra idag då det enda julpynt vi har gjort än så länge är pepparkakshuset! Ska snart sätta igång med allt som ska göras, älsklingen har redan startat med städningen, jag sitter bara och väntar på att min huvudvärk ska gå bort helt, glömde dricka tillräckligt igår under fastan(som typ inte gav något resultat på vågen alls….) så tror jag är lite uttorkad, men har druckit massor nu på morgonen och stoppat i mig både multivitamin, järn och Voltaren så det blir nog snart bättre. Så ett litet tips, om ni ska fasta, drick mycket vatten, minst 2 l om dagen!

Gårdagens fasta var dock väldigt enkel, fick inga darrningar eller andra bieffekter och var inte heller särskilt hungrig, så det blir verkligen lättare efter två veckor, önskade bara att det visade lite effekt på vågen också, men det kommer nog. 😉 Dessutom står det att man helst ska väga sig någon dag efter fasta och inte direkt efter som jag gör.. Kanske borde anamma det också! 😉

Nu står städning, bakning, matlagning, tvättning och julgransuppsättning på schemat! 😀