Skräp!!


Grrrr!! Är så jäkla förbannad just nu! Såklart kunde det inte räcka med punktering på skitbilen, när jag väl fick loss de jäkla punkterade däcket(fick typ hoppa på det och ha mig för att få loss bultarna..) och vred om nyckeln hände det ingenting.. Efter att både ha laddat batteriet och fyllt på bensin vägrar den fortfarande att starta! 🙁 Den startar liksom ”nästan” då allt går runt och den brummar liksom igång utan den sista kicken som gör att den startar… Skitjobbigt då den startade perfekt när det var punktering…

Så de planerade julstöket igår blev typ helt inställt, det enda vi gjorde var att sätta ihop pepparkakshuset delvis, så de hinner torka ordentligt så ska vi pynta det ikväll när jag kommer hem från jobbet. Resten av julpysslet får ske imorgon, i sista minuten som vanligt, ibland undrar jag varför jag ens försöker vara ute i god tid… 😉

Idag blir det en oplanerad fasta, tänkte ta fastan idag istället för imorgon, eftersom vi ska baka och laga en hel del mat imorgon, känns det som det hade varit ganska grymt att fasta då! 😉 Det gör ju att det blir fasta tre gånger denna veckan, men det är ju två dagar sen sist och det kommer ju också bara bli en fasta nästa vecka så det borde väga upp! 😉