Vintersko-shopping på Deichmann


deichmannLänkar till skorna 1, 2, 3, 4

Usch nu är det dags att börjar jaga vinterskor igen… Jag har samma problem vid denna tid varje år, att hitta ett par perfekta vinterkängor! Och oftast misslyckas jag helt, blir aldrig riktigt nöjd, men samtidigt står jag inte ut med att gått med gympadojjor hela vintern helt, då jag hatar blöta och kalla fossingar! Men vem gör inte det? 😉

Men i år tror jag skippar att springa runt i varenda skobutik jag kan hitta och prova miljarder skor och satsar på att online-shoppa istället! 😉 Första anhalten blev Deichmann.se, de har alltid lite annorlunda skor och till väldigt trevliga priser och nu har de dessutom rea så det kunde ju nästan inte bli bättre! 😉

Något som kanske syns ovan är att jag är ute efter ett par bruna boots, vilket egentligen är ganska dumt då jag har väldigt få bruna kläder eller accessoarer men har på något vis en förkärlek till bruna skor har jag insett, speciellt på hösten och vintern då många av mina vinterskor sen tidigare har varit bruna. 😉

deichmann1Länkar, 1, 2, 3, 4

Blev även ett gäng nyårskor, helt kär i ettan med dödskallarna, så himla coola! 😀 Det är så mycket lättare att hitta läckra high-heels, men mycket svårare att halka runt i dessa på väg till jobbet/skolan när vintern väl kommer! 😉

Råkade även klicka in på barnskor, finns det något sötare än yttepytte små skor som dessa?!