Det är fredag…


punktering

I vanliga fall brukar jag vara uppåt värre för att det är fredag, men denna morgonen knäckte verkligen min munterhet helt!! Till att börja med visade vågen +2hg trots att gårdagens fasta gick perfekt som vanligt… 🙁 Förvisso har jag gått ner en hel del på väldigt kort vikt på 5:2-dieten så räknade nästan med att det skulle komma snart men det sög inte mindre för det… Nästa vägning är på julafton hoppas jag får en trevligt julklapp av vågen då! 😉

Men nej det gjorde mig inte så deppig, det som förstörde min morgon helt var när jag gick ut till bilen lite halvstressad som vanligt, och ser att jag har punktering!!! Kris värre, hade verkligen inte tid att stå där och byta däck utan fick springa tillbaka och kasta mig på cykeln och cykla till jobbet snabbt som satan!! Dessutom hade min cykel bestämt sig för att ettans växel var den enda växeln som funkade, vilket är svårt som attan när det är nedförsbacke nästan hela vägen! Alltså hade ju inte direkt tid att bara rulla hela vägen!! 😛

Hoppas veklingen resten av dagen blir bättre än starten! 😛