Shit


20131218-184030.jpg
Fy F A N det var något av de värsta jag någonsin gjort! VG-tentan var helt sjukt svårt, satt som ett levande frågetecken under typ hela tentan, var ruskigt nära att bara knyckla ihop mina papper och ge upp på mitten, men kände att jag kan inte bara ge upp, men vet ärligt talat inte om det var värt de… Får jag ihop tillräckligt många poäng på den är det nästan ett mirakel, tror jag får vara nöjd med att jag iaf fullföljde den. Att ge upp är ju inte riktigt min stil! 😉

Där ser man vad små mina kunskaper faktiskt är, himla tur jag har en termin till innan jag är klar så jag hinner lära mycket mer! Hoppas bara jag tänkte lite logiskt, för det var nästan allt jag hade att lita på, mitt logiska tänkande..

Men nu är det över iaf, hela terminen! 😀 Dags för julledigt! Haha iaf på 50%, den andra kursen har ingen julledighet så där ska jag försöka göra klart hela kursen så fort som möjligt så jag kanske får några dagars hjärnsemester. 😉

Dock blir det nog inte så mycket idag börjar få huvudvärk, inte konstigt efter alla timmarna instängd i en kvav tentasal och värsta sortens hjärngympa! 😛 Ska försöka varva ner lite på tåget hem nu…