Tisdag och hungrig!


moi161213

God morgon tisdag, du är mycket välkommen!! 😉

Ännu en fastedag är bakom mig, skönt värre! Men vågen visar på fina siffror också så jag ska inte gnälla! 🙂 Bara fyra gånger kvar i år och jag har redan gått ner 4 hekto mer än jag hade satt som mål för detta året så jag är mycket nöjd än så länge! 😀

Pluggandet gick sådär igår dock, bästis kom upp och jag följde med henne till gymmet där hon skulle få en PT som skulle ge henne lite nya övningar då hon börjat tröttna på sina gamla, det gick väl dock sådär… Men jag fick ca en timmes lång promenad runt i lilla Ystad iaf, och slapp tänka på mat större delen av kvällen! 🙂

Dock kom jag iaf genom det jag skulle göra i kursmomentet, nu har jag bara ett dokument att läsa igenom och skriva en redovisning, så det ska jag försöka hinna med nu på morgonen innan jag ska sätta igång med tentaplugget, men först, FRUKOST!!! Me starving!!