Ett kursmoment klart och tentanervositet


moi1612132

God kväll!

Blev klar med kursmomentet och lämnade in det i morse, känns superskönt och nu är det hundra procent fokus på att plugga inför tentan imorgon!! Visst det är kanske lite slött av mig att inte börja plugga inför tentan förrän sista dagen, men samtidigt kan jag det mesta redan, är ju med på alla föreläsningarna och Java är ganska enkelt, så detta är mer en repetition så att jag har kunskapen ganska färskt i minnet imorgon! 🙂

Dock kollade jag precis in VG-frågorna vi fått ut från en gammal tenta och blev typ asnervös för det var väldigt stora och tunga frågor!! Eftersom jag haft väldigt enkelt för denna kurs måste jag ju erkänna att jag kommer bli sjukt besviken om jag inte lyckas få ett VG.. Så nu fick jag lite prestationsångest, tror inte jag kommer ha några större problem med den G-del som jag har kvar att göra pga stormen, men vill som sagt väldigt väldigt gärna fixa VG-delen också… Blir nog att plugga hela kvällen och hela fm imorgon då det är en em-tenta, fråga är bara vad man ska plugga på för VG-delen tar ju upp hela kursen och det är ju svårt att plugga in alla 27 föreläsningarna..

Nu längtar jag verkligen efter julledigheten! 😛