5:2-måndag


nopplis151213

God middag!

Måndag igen vilket betyder fasta för min del… Något säger mig att detta inte direkt kommer förbättra mitt gillande för måndagar! 😛 Hehe men just nu går det rätt bra iaf! 🙂 Fast det kan ju bero på att jag inte blir hungrig på förmiddagar. 😉

Men hungern kommer nog aldrig vara ett bekymmer, det är darrningarna som är pain in the as! Utan dem hade det nog gått finfint de här. 🙂 Men än så länge har jag inga darrningar och jag hoppas det håller i sig! 🙂

Utöver fastan har jag bara ett enda fokus idag och det är att plugga, har som mål att göra klart ett kursmoment som jag inte har så himla mycket kvar av så att jag imorgon kan fokusera på hundra procent på att plugga till tentan som jag ska göra på onsdag innan jag kan gå tillbaka och göra ännu ett kursmoment innan veckan är slut! Vill få gjort så mycket plugg som möjligt innan jul så jag kan få vara lite julledig! 😀 Hihi får väl se hur det går med det, men nu måste jag plugga iaf! 😉