9 dagar till julafton – julklappstips


julklappstips

 

Tetrisbordslampa, nostalgiskt Monopol, deckarspelet, minihögtalare.

God morgon!

Eftersom det är nu bara är en vecka och två dagar kvar till jul tänkte jag tips om lite helt underbara sista minuten julklappstips som definitivt kommer göra succé vem som än får dem(nästa iaf! ;)). Skulle själv inte bli ett dugg ledsen om jag fick något av dessa! 😀

Speciellt tetrislampan som jag faktiskt funderar på att beställa ändå, men samtidigt har jag kanske redan köpt tillräckligt med julkappar till mig själv med tanke på objektivet som jag köpte igår! 😉 Fast jag skulle ju kunna köpa den till någon annan i detta hushåll, vem av hundarna tror ni hade blivit gladast över en lampa?! Hihi nä det får nog bli till älsklingen i så fall, fast det finns ju en chans att han läser detta och då har jag ju dödat överraskningen!  😛

Nu ska jag njuta av denna söndag med att kika på lite nyårsklänningar, lyckades bränna håll i kjolen på den jag köpte förra året så behöver nog en ny! 😉