Vill ha ett nytt objektiv…


God kväll världen! 🙂

Vart i skolan idag, för näst sista gången denna terminen, hade redovisning och även om jag hade löst en uppgift på vad handledande tyckte var fel sätt och när jag skrev det på rätt sätt funkade inte programmet och han kunde inte hitta lösningen på det(fast jag lyckades lösa det på vägen hem iaf ;)) fick jag ändå godkänt så en riktigt bra dag förmiddag! 🙂

Sen vet jag inte riktigt vart resten av dagen tog vägen för helt plötsligt är klockan över nio och allt jag har gjort är att ha varit i stallet och handlat lite…

Men nu ska jag inte svamla iväg, utan hålla mig på topic, vill ha ett nytt objektiv till min älskade kamera då jag börjar känna mig lite begränsad med de jag har, ett normalt 18-55 och ett telezoom. Nu vill jag ha ett fast objektiv, för att kunna ta bättre och klarare bilder även när ljuset inte är helt perfekt, hatar gryniga bilder och nu när ljuset är så begränsat vill jag ha möjlighet att fota även när solen gått ner och inomhus! 🙂 Sitter och funderar på två, antingen Nikon 35mm AFS 1.8mm DX

nikon-35mmafs18mmdx(122380)-Large

 

eller Nikon AF-S 50mm f/1.8G

nikon-af-s50mmf18g(160932)-Large

Jag är nog lite mer inne på det första med 35mm då det är lättare att ta selfies med men samtidigt verkar det andra med 50mm vara mer populärt och det finns det säkert någon anledning till. Dessutom behöver man inte vara supernära för att ta bilder med det.. Men det brukar knappast vara mitt problem så är nog rätt så sugen på det första! 😉