Huvudvärk, mer plugg och fasta…


fastaVK

God morgon världen där ute!

Igår satt jag och programmerade i över 14 timmar i sträck med bara korta uppehåll för när jag byte buss, åt och mockade.. Det får jag sota för idag då jag har en molande huvudvärk som bultar härligt i tinningarna! 😛

Haha men förhoppningsvis går den över, för har som mål att bli klar med nästa kursmoment idag, plus att jag måste skriva en granskning av en annan elevs programmeringsuppgift, men det brukar bara ta någon timme! 😉

Men det är nog så min dag kommer se ut, att jag begraver mig i plugg så jag kan glömma alla mumsig mat jag skulle vilja stoppa i mig! 😉 För idag är ju min andra fastedag på 5:2 dieten, så det är kaffe och clementiner som står på menyn idag! 😉 Dessutom köpte jag en ny varma koppen soppa som jag tänkte ta i kväll om jag skulle bli väldigt sockersugen. 😀 Dock är det betydligt mer kcal i den än min vanliga favorit, 110 kcal mot 50 kcal, så den får drickas med måtta. Men det gör ju också att den antagligen mättar bättre och kanske gör att jag slipper en del bieffekter som jag fick i måndags, men det får framtiden utse, nu ska jag slörpa vidare på mitt kaffe och gräva ner mig i databas och MySQL. 😉