Tredje sista dagen i skolan!


God morgon världen!

Sitter och sliter med sista inlämningsuppgiften i Java och inser att det jag behöver finns på skolans datorer som jag såklart inte har tillgång till härifrån! Suck! Denna morgon känns som den började bra, älsklingen vaknade dessutom sjuk och jag känner redan hur förkylningen börjar sätta klorna i mig också, jag som precis har blivit frisk och kan andas genom näsan igen!! Skit skit!!

Men en positiv grej är att idag åker jag till skolan för tredje sista gången, nästa gång ska jag redovisa inlämningsuppgiften som jag håller på med och sen är det bara tentan kvar! Det känns supernice att få lite ledigt, eller ja ledigt och ledigt, måste ta tag i min andra kurs istället, men skönt att vara ledig så jag kan lägga hundra procent på den andra kursen! 😉

Nu ska jag slita lite till med Java, är snart frame så förhoppningsvis har jag de jag behöver riktigt snart! 😉
Ha en underbar lillördag! 😉

Albin081213Idag är jag sugen på att göra som Albin gör hos nya matte och bara dra en fäll över huvudet! 😉