Första fastan gick great!


Skärmavbild 2013-12-10 kl. 20.11.29 Skärmavbild 2013-12-10 kl. 20.12.53

God kväll världen!

Gårdagens fasta gick riktigt bra, eller ja min självkontroll funkade riktigt bra iaf och jag höll målet på 500 kcal även om jag vart mycket närmare det än jag trodde jag skulle vara. Men till 90% gick dagen riktigt strålande, när det bara handlar om en dag är det inte så svårt att hålla självkontrollen uppe.

På kvällen hade jag dock en lite intressant reaktion, börjar kallsvettas något in i bomben, till slut stod jag i bara underkläderna och darrande gjorde mig ett par knäckemackor(som tur var hade jag lite över 200 kcal kvar så jag klarade mig iaf) och efter att jag typ hetsat i mig dem lugnade kroppen ner sig igen. Haha det var verkligen skumt… Men det kommer säkert gå över när kroppen vänjer sig vid kroppen. 😉

One down, bara sex kvar detta året, så kanske jag kan få börja de nya året 1,5-2 kilo lättare!  😉 Men det bästa är att jag inte var extra hungrig idag utan kunde äta alldeles normalt. 🙂