Piffmorgon, kaffe och 5:2


DSC_0232

God knapp förmiddag!

Som start på veckan bestämde jag mig för lite ordentlig uppiffning, har gått löst med rakhyveln, ett tjockt härligt lager av min nya favorit-mask och lite juligt röd gellack på naglarna! 🙂

Sitter och sippar på min tredje kopp kaffe och har precis mumsat in mig min frukost, en klementin… 😉 Ja med tanke på titeln är det väl inte jättesvårt att förstå varför jag bytt ut min vanliga ordentliga frukost(jepp äter alltid frukost, enda som alltid är hälsosamt)… 😉 Gillar egentligen inga nya dieter, då tycker jag mycket bättre om de gamla som 2 dagars dieten, flygvärdinnedieten mfl, där är de mycket härligare plus att rädslan för fruktsocker och en å annan kolhydrat existerar inte, de är helt enkelt inte lika extrema… Trots att de fortfarande är tuffa och lovar guld och gröna skogar! 😉

Men 5:2 dieten känns faktiskt lite som min grej, svälta två dagar i veckan och sen äta som vanligt  resten, lätt att anpassa, och en hel dag kan man plåga sig lite! 😉 Dock vet jag vad som triggar mig så kommer antagligen inte äta särskilt mycket alls dessa dagar, även om man får äta 500 kcal, då jag har lättare att inte äta alls än att äta lite, för när jag börjar äta har jag svårt att sluta! 😉

Hehe men vi får väl se om det håller, ska ge den till årsskiftet…