Allan såld och slutet på ett kapitel…


DSC_0243

Igår avslutade jag kapitlet med min första valpkull genom att lilla Allan-ballan köptes, visserligen kommer han inte åka förrän nästa år men nu är allt jobb slut med dem utom möjligtvis att få vara lite support och få se mina små kreationer växa upp! 🙂

Och nu när det är över, måste jag säga att jag fick lite blodad tand, är sugen på att göra om hela kalaset igen, nästa höst, men det enda är att jag har ju bara en tik, underbara Nopplis, och även om hon var en supermamma och jag är säker på att hon nog inte hade haft något emot att göra om det, fyller hon ändå 7 år nästa höst… Vill ju inte göra något som kan riskera hennes hälsa….

Hon betyder ju allt för mig min lilla loppa, men hon har återhämtat sig sjukt bra, nu nästan 4 månader efter valpningen ser hon ut nästan exakt som innan, förutom att hon är liiite rundare men det tror jag snarare ligger i att killarna gärna vill han de stora hundarnas mat så det har blivit lite mer konkurrens om maten.. Men det är ju typ över nu, Allan är inte riktigt lika på matskålen som Albin var. Men förutom det bär hon inte ett spår av att varit mamma, inte ens de positiva som att hon skulle blivit lugnare, nä inte min lilla Nopplis inte lika pigg och busig som vanligt! 😛

IMG_7564Här skulle det ha varit en bild på fina Nopplis men hon sover så gött här i soffan så jag ville inte tvinga upp henne! 😉 Så här är istället en bild på henne från utställningen i våras. 😉

Men om hon ska bli mamma igen eller inte så kommer jag iaf preppa lite för det under nästa år, den 22-23 mars ska vi åka på våran allra första riktiga utställning! 😀 Hihi egentligen har det inte så mycket att göra med framtida avelsarbete att göra utan bara det faktum att jag har en jäkla snygg hund som tycker det är roligt att gå på utställning och jag tycker det är döspännande att åka utställning! 😀