Myssöndag den andra advent


20131208-113025.jpgGod morgon världen!

Idag ska jag tänka positivt, sitter här och myser med en kopp kaffe(som jag hällde hälften över handen innan…) och funderar över vad jag borde fokusera på i min ständiga längtar efter förändring. Istället för att envist bråka med sånt jag inte kan förändra borde jag fokusera på sånt jag kan förändra, borde egentligen vara enkelt och logiskt men inte alltid! 😉

Och idag ska jag fokusera på att inte hata söndagar, trots att det är dagen före måndag och den dagen jag ofta jobbar hela dagen(11h) istället för att vara hemma och umgås med min karl på den enda dagen han är helt fri… Men med tanke på att jag ganska ofta är helt fri på måndagar och att jobba är väldigt nice för att kunna betala räkningarna! 😉  Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta, känns som poängen uteblev så tror jag släpper det med orden att jag ska bli mer positiv helt enkelt! 😉

Det är ju den andra advent idag, känns som julen närmare sig med stormsteg, ska tända ljuset ikväll när jag slutat jobba istället för att stressa med det nu på morgonen. 🙂 Det är lite tonen för mitt julfirande detta året, ingen stress, ska bara ha en liten jul hemma, med älsklingen och hundarna. Har redan köpt älsklingens julklapp så ska bara köpa något litet till hundarna också och Laura.

Men utöver det blir det inget mer ska inte stressa runt och köpa en miljon julklappar till hela tjocka släkten och spendera hela julen med att kasta mig ut i jultrafiken och köra upp till alla. Ärligt talat förutom möjligtvis mina syskonbarn som fortfarande är unga är det ingen som kommer bli särskilt lycklig över mina julklappar, det blir ju liksom ingen super kvalité när det är så mycket kvantitet. Kan gå på längre med olika anledningar men det tänker jag inte, ska jobba en del på jul också så det hade blivit ännu mer stress och det är inte det julen ska innebära, man ska njuta på jul, att få vara lite ledig och bara mysa! 🙂