Fy vilket väder!!!


boys061213 mysdamer

Började skriva ett inlägg igår om det omysiga vädret ute;

”Usch å fy vad omysigt det är ute! Var ute innan och tog in hästarna och höll på att blåsa av vägen när jag körde ut, och det blåser så hårt att det är svårt att andas ute! Enda gången det inte är så himla nice att hundar som måste ut och kissa! 😛 
Fast samtidigt är det underbart mysigt att gosa i soffan med hela gänget! 😀 ”

men lyckades aldrig skriva klart det då jag fick en olidlig huvudvärk som slutade i en hemsk kväll och en väldigt tidigt nannig. 🙁  Som tur va kunde jag efter mycket om och men iaf somna och sova bort skiten! Nästa iaf, så länge ovädret är igång lär mitt huvud inte vara riktigt med… (är ganska väderkänslig tyvärr)

Men skitsamma, idag blir det bara plugg i mängder så mycket jag klarar av för i helgen ska jag köra hem Albin till sin nya matte och husse och jobba så lär inte hinna med så mycket plugg då…