Nya älsklingar från bodyshop


20131129-124029.jpg
God middag bloggen!

Det blev en sväng till BodyShop igår, behövde ny återfuktar då det går åt som attan nu på hösten, min hud har bestämt sig för att bli löjligt uttorkad! 😛

Köpte en annan sort än jag brukar med mer fukt, men har bara använt den två gånger så lite tidigt att säga om är bra eller inte.

Men som vanligt blev det lite mer shopping, kunde inte låta bli! 😉 Så jag hade även med mig en ny foundation och puder när jag gick därifrån. 😉
Moisture Foundation Spf15 och Loose Face Powder blev det.

Foundation har jag använt tidigare men då på sommaren när min hud är fetare och då har jag inte gillat den så mycket då jag blivit blank, men nu när jag är torrare i huden är den helt perfekt och ihop med pudret sitter den som en smäck, resultatet är fräsch och snyggt även efter en hel dag! 🙂 Jag har nyans 03, kunde haft 04 också men tyckte den var lite för gul för mig då jag har mycket röda pigment.

Jag applicerar den med en foundationpensel och duttar sedan ut den med svampen på bilden, det tycker jag ger naturligast resultat! 🙂 Hon var så snäll i butiken att jag fick med mig tre sånna svampar. 😀

Pudret var en stor överraskning för mig, då det är väldigt ljust och jag var rädd att jag skulle se ut som ett spöke. Men tjejen i butiken sa att hon använde det och hon var mycket mörkare än mig så jag slog till iaf. Och det är jag väldigt glad för, då det är helt underbart, färgen var inga problem den smälter ihop med min hud perfekt och ger ett härligt skimmer utan att jag ser fet ut för det. 😀 Det har jag i nyansen 02, finns bara två och det är de ljusare. 🙂

Nu har jag bara använd ett ganska tunt laget för vardagsmakeup men ska bort imorgon kväll så då ska jag pröva hur bra den kan bli! 🙂 Dessutom vid badrumsspegeln istället för microspegeln i min rougedosa på ett hoppande tåg som det blev idag! 😉

Återkommer med ett till sminktips när jag kommer hem för hur man kan får makeupen att sitta riktigt bra. 🙂