Godkänt och godkänt!


Hello världen!

Måste säga att det går riktigt bra med mina studier, fick igår reda på att jag både blivit godkänd på första kursen(Databaser, HTML, CSS & skriptbaserad PHP programmering) på kurspaketet jag läser på distans, det var inte med stora lovord men den vart iaf godkänd så de känns riktigt bra! 🙂 Det känns okej att första kursen inte blev helt perfekt då jag verkligen vart grön på området men kommer inte bli lika nöjd om nästa kurs slutar med samma resultat, nu känner jag att jag börjar bli lite varm i kläderna och denna kursen handlar dessutom om objektorienterad programmering, som är typ det enda sättet jag programmerat på så vore ju rätt sorgligt om jag misslyckades med det! 😛

Dessutom fick jag reda på att jag blivit godkänd på minitentan jag gjorde förra veckan, den näst sista för terminen, eller ja egentligen den tredje sista. 🙂 Det var asskönt! 😀 Nästa fredag är det dags för den sista minitentan och om tre veckor ska jag göra den stora tentan men blir jag godkänd på nästa minitenta också behöver jag bara göra vg-frågorna på den! 😀

Kul när det går framåt, men nu ska jag sluta tjöta om mina studier! 😛 Återkommer strax med superfina bilder som jag fick Alma från Norge! 🙂