Riktigt strålande dag! 2


sleepyboysTvå trötta pojkar efter valpköp-besöket! 😉

God middag underbara världen!

Denna dag kunde nästan inte gått bättre! 🙂 Har precis lämnat in en skoluppgift som inte behövde vara inlämnad förrän imorgon, känns döskönt att slippa sitta och stressa med den i sista sekund! 🙂

Men det allra bästa med denna dag är att Albin har fått en ny familj!! 😀 Helt underbart att min stora kille har fått en ny matte och husse, även om han ska stanna här ett litet tag till, pappersfix och sånt som måste ske innan han får flytta hemifrån men iaf! 😀 Till ett aktivt hem där han kommer får se mycket, gå långa promenader och om han är riktigt snäll även kanske valla får! 🙂 Tror det kommer passa honom som hand i handsken! 😀 Sen ska han inte flytta så långt bort heller så honom kanske jag kan hälsa på i framtiden, inte som med girlsen som flytta så långt norrut att enda sättet för mig att se dem är genom fb. 😉

Så nu är det bara lille Allan kvar, men han är så go att jag lätt hade kunnat behålla honom om jag fick! 😉 Hihi han är dessutom lite lugnare än de andra, så tror han hade kunnat trivas här i lägenheten, men att ha en son ihop med sin mamma kan leda till otroligt omysiga överraskningar om man inte kan övervaka dem dygnet runt vilket inte går ihop med jobb och skola för min del. Men har jag riktig tur kanske jag får behålla min underbara prins nära iaf! 😉


2 tankar om “Riktigt strålande dag!

 • Annalena Johansson

  Hej!
  Visst blev det en härlig dag 😀
  Vi längtar tills vi kan ta hem Albin. Funderar just nu på hur jag ska fixa till det så att han får det bra när han kommer hit.
  Äldsta dottern, Evelina, har redan ringt och anmält sig som hundvakt.
  Tja, nu ska jag ta tag i det jag skulle gjort idag……….måla skrivbordet i ”kreativa rummet”. Det blir lila! Inget som gillas av alla andra som bor i detta hus 😉
  Ha det bra så ses vi snart!

  • Emily Inläggsförfattare

   Ja alldeles underbar! 🙂 Det förstår jag, när man har bestämt sig vill man ha hem sin lilla nya valp asap. 🙂
   Hehe vad vad bra! 😀
   Lila låter fint! 🙂
   Detsamma, tiden kommer springa fram tills vi kommer upp med lille killen! 🙂

Kommentarer är stängda.