En kurs avklarade!


min1asidaLiten sneakpeak på mitt projekt. 

God middag finingar!

Igår kväll lämnade jag in projektarbetet för första kursen i de kurspaket om webbprogrammering som jag läser och där med var jag klar med den kursen! 😀 Känns så bra, även om den såklart inte är godkänd och klar än(då hade lärarna varit bra snabba! 😉 ), så nu skyndar jag vidare till nästa kurs. 🙂 Men det som är det allra bästa är att förutom själva designen av sidan jag skapade i projektarbetet blev jag väldigt förvånad över hur mycket jag faktiskt har lärt mig i denna första kurs, Databaser, HTML, CSS och skriptbaserad PHP-programmering.

Det känns lovande inför resten av kurser! 🙂 Den jag ska läsa nu heter Databaser och objektorienterad programmering i PHP, databaser och PHP var de jag tyckte var roligast i den förra så tror den här kommer blir riktigt great! 😀

Men nu måste jag pysa, ska till skolan om en timme och innan dess ska jag hinna både till stallet och fixa med hundar!
see u later!