Bra och crapy..


boys

God middag bloggen!

Helgen och igår har verkligen inte varit någe vidare för min del, det började bra, med att jag fick reda på att jag hade fått godkänt på sista tentan, 25 av 32 poäng, kanske inte super men helt okej, 16 poäng var gränsen för godkänt så  lite över den iaf! 😉

Sen hade jag svårt att ta tag i den programmeringsuppgift som skulle vara klar tills igår morse, och när jag väl kom igång hade jag grova problem att lösa den, slet in i det sista men fick se mig besegrad när tiden för inlämning var passerad. Kan säga att då mådde jag inte bra, kommer inte ihåg när jag misslyckades att lämna in en uppgift i tid alltså…

Men när jag svalt stoltheten och kommit över deppigheten mailade jag en av mina klasskompis och frågade om hjälp, så nu är uppgiften klar och inlämnad, kunde egentligen det mesta av det men det hade totalt låst sig i huvudet. Uppgiften gick ut på att man skulle göra flera olika klasser som dolde saker för varandra och det blev så himla rörigt och krångligt och jag tror det var därför det låste sig, men nu när uppgiften är klar är den ganska välstrukturerad och lättläst. 🙂

Memo till nästa gång är att verkligen inte missa inför-föreläsningen till nästa uppgift, gjorde det denna gången då jag jobbade och det var nog dumt!

Men nu är det bakom mig och denna veckan ska jag bara fokusera på en grej och det är projektarbetet till distanskursen jag läser, den ska vara klar denna vecka och jag tänker inte missa två deadlines på samma vecka! 😀

See u later nu ska jag till stallet!