Det rinner koder ur öronen på mig!!


kodhorna

Kikar bara in lite kvickt för ett god natt(god morgon om ni redan gått och lagt er och läser detta imorgon) inlägg! 🙂

Har nästan inte gjort något annat än att programmerat idag, förutom några korta uppehåll när jag är ute med hundarna och i stallet.. Men det har varit värt det för jag är klar med alla labbar i skolan, de är dessutom redovisade och godkända så mycket nöjd där, dessutom la jag precis sista handen vid 6 uppgiften på webbdesignkursen, ska bara skriva en redovisningstext också så är den redo att lämnas in, men den tänkte jag göra imorgon när jag är lite mer klar i huvudet! 😉

Känns lite skumt att vara så trött i huvudet samtidigt som jag fortfarande är rätt pigg i övrigt, det är som att tankarna flyter runt i sirap, långsamma och svåråtkomliga! Haha vilken liknelse! 😛

Går riktigt bra med maten, tredje dagen med nyttigare kosthållning och än så länge har jag inte fuskat! 😀 Känns riktigt bra och för en gångs skulle inte särskilt jobbigt faktiskt, är som att jag provat så många gånger att jag börjar bli van med plågorna! 😉 Haha nä men det beror nog på att jag äter ganska som vanligt, till exempel till middag åt jag fiskgratäng idag och pannkakor igår, inte direkt supernyttigt men i normala storlek och utan massa snacks och godis som det blivit de senaste kan jag ändå hålla mig inom mitt kcalmål utan problem! 🙂

Men nu ska jag nanna innan mina fingrar ramlar av, av allt knattrande på tangenterna! 😉
Sov gott!