Mys i soffan


Allan2910

Good morning sunshine!

Eftersom tågen fortfarande är inställda skolkade jag från skolan idag, känns liiite slappt men så länge jag pluggar hemma iaf känns det okej! 😉 Har en lab som måste bli klar och en föreläsning som måst läsas och dessutom en uppgift som måste bli klar, så lite att göra kan man säga! 😉

Sitter just nu med min lilla dator men tror jag snart ska gå över till den stora istället, lite mer tidseffektivt där! Och lättare att fokusera! 🙂 Men en lite stund till ska jag gosa med småpojkarna! 😀

Förresten är jag tillbaka på ShapeUp igen, var nästan ett år sen sist men nu känner jag att jag är trött på att min garderob motarbetar mig, ingenting sitter snyggt längre på något vis… Tänker inte gå in så hårt i det denna gången, inga dieter eller andra konstigheter, bara försöka äta lite nyttigare och passa lite bättre i mina kläder! 🙂 Fast bara 6 dagar i veckan, en dag tror det blir fredag eller lördag får jag åta vad jag vill! 🙂
Back to study!