Det blåser lite!


storm

God kväll världen!

Idag är det lite storm i Skåne, antagligen är det så i typ resten av Sverige också men det märker jag inte av! 😉 Fast enligt Skåne Trafiken är det en gigantiskt storm där ute, var nästan så jag inte kom hem från skolan idag och vet inte hur jag ska komma till skolan imorgon för alla tågen är inställda till 12 och då har jag liksom redan slutat…

Men men får antagligen gå upp typ minst en halvtimme tidigare, fast det är värt det, älskar mina nuvarande kurser!! 😀 Känns gött värre att plugga något som jag tycker är sjukt roligt,  och dessutom känns det som att jag är på helt rätt ställe då allt bara går som smort, tentorna går riktigt bra(pepper pepper då jag inte fått tillbaka den sista än) alla uppgifter jag gjort på mina kurser är godkända och om två veckor kommer min första kurs på webb-programmeringen vara klar och det känns helt great! 😀

Men nu ska jag sluta svamla och ta tag i mitt programmerande, ha massor att göra denna veckan, missade dagens laboration för att kunna komma hem innan tågen så har massor att göra! 😀
see u later!