Dåligt med liv! 2


moi271013

God middag bloggen!

Det är ganska dött här inne känner jag, från flera inlägg varje dag till inte ens en gång i veckan är ganska klent av mig, vill säga att det är för att det inte händer något i mitt liv så jag har inget att skriva om men när jag tänker efter stämmer det inte alls! 😉

Tror snarare det var så att jag tröttnade på temat jag skrev om, inte så att jag tröttnade på grejerna jag gjorde men det kändes lite ytligt och bara handlade om samma saker, shopping, hudvård och resor till skolan, och jag blev nog lite vilse i vad jag kunde skriva och inte skriva. Ganska fjompigt egentligen då det bara är jag själv som kan bestämma vad jag kan och inte kan! 😉 Och begränsningarna gjorde att de jag skrev kändes väldigt enformigt.

Men nu känner jag att blogglusten har kommit tillbaka, dock kommer det nog bli en lite annat inriktning på det jag skriver från och med nu. Sen får vi väl se hur det går, älskar fortfarande att shoppa och hudvård och bodyshop är fortfarande stora intressen men det finns så mycket mer i mitt liv är så! 😛
Stay tune! 🙂


2 tankar om “Dåligt med liv!

Kommentarer är stängda.