Strålande dag på kliniken!


kullivaska

God eftermiddag bloggen!

Idag har vi varit ute i Höllviken och veterinärbesiktat alla valparna, de var jätteduktiga allihopa! Och förutom ett pyttelitet PMM på en av valparna var alla papperna perfekta! 🙂 Och förutom att Alan fick bli chippad två gånger då det första chippet följde med ut gick allt jättebra! 🙂

Alla var så himla gulliga och tyckte valparna var sååå söta, de är verkligen jätterara på veterinärkliniken i Höllviken! 😀

Känns helt otroligt att imorgon ska vi åka uppåt med flickorna, sista dagen med valpisarna känns ursorgligt, kommer sakna dem sjukt mycket, samtidigt känns det bra att de ska få komma till sina nya hem och få all uppmärksamhet! Men som sagt ursorgligt att jag antagligen aldrig kommer se två av dem igen, är liksom inte sååå ofta jag åker till nordnorge eller dalarna så jag kan svänga inom och hälsa på…. Har ärligt talat aldrig varit däruppe förut.

Jaja nu ska jag inte deppa ner mig det kommer bli super för flickorna och jag har två rara pojkar som kan trösta mig! Visst hade det varit trevligt om alla var sålda men samtidigt känns det skönt att alla inte åker på samma gång, speciellt Alan som är det underbaraste lilla killen! Han var guda snäll inne på kliniken! 🙂
Puss