En skön helg


DSC_0565Alma! 🙂 

God morgon/eftermiddag(började skriva inlägget i morse! 😉 ) bloggen!

För en gångs skull ska jag inte jobba denna helg, det har varit så skönt att få lite ledigt! 🙂 Min syster var ju och hälsade på, vi gick på stan, fikade och hade en väldigt mysig förmiddag, sen åkte vi och köpte en hundbur på ÖB, den kostade bara 150:- så det var riktigt great! 🙂 Köpte även små tuggpinnar så valparna får något annat att tugga på än mina tår! 😉 Vet inte om det hjälpt än dock! 😉

Och på eftermiddagen fick jag en intressent på Alice och idag sa de att de ville ha henne så det gick fort innan hon fick en ny familj! 🙂 Så en riktigt härlig helg! 🙂

Men nu ska jag fortsätta jobba på att fylla valppåsarna med allt de små underbara sötsakerna kan behöva för att få en perfekt start i sina nya familjer! 🙂
puss puss