Slutet börjar komma närmare!


Alice011013

God morgon bloggen!

Idag bokade jag tid för veterinärbesöket, massor som ska göras där och då de ska ögonlysas får vi åka till Malmö, men de är såå himla trevliga där inne att de inte gör någonting! 😀 Känns som slutet börjar komma närmare, snart kommer det vara alldeles tomt här hemma och smågrynen hemma hos sina nya familjer! Det kommer bli sorgligt men också lite skönt, lite lugnare liksom! 🙂

Får bara skaffa en bur då jag är ensam så har ingen som kan hjälpa mig att hålla koll på dem i bilen! Kommer ändå behöva en när jag ska åka uppåt och lämna de sålda flickorna! 🙂 Egentligen är det nog ganska smart att hundar i bur när de är i bilen iaf, menar flickorna är sååå söta när de sover i baksätet, men de är ju helt klart säkrare i en bur och blir ju mycket renare i bilen också! 🙂

Men nu måste jag fortsätta plugga, hade en lite större uppgift i skolan i Malmö så måste plugga ikapp de jag läser på distans nu! See u later!
puss puss