En minitenta klar…


God eftermiddag bloggen!

Livet är förvånansvärt trevligt just nu, hade en underbar kväll med älsklingen igår, vi skulle egentligen gått ut och ätit för att fira våran 4årsdag men istället köpt vi hem en stor påse godis och en smaskig pizza och gosade ner oss i soffan och myste hela kvällen! Det var helt perfekt! 😀 Vi kollade på gamla avsnitt av Vänner och förutom att man blir otroligt avundsjuk på hur snygga de är så är det en riktig måbra-serie de har de alltid så mysigt! 🙂

Och idag när vi var i skolan, under andra lektionen fick vi svaret på hur det hade gått med tentorna som vi gjorde i onsdags, snabba bud kan man säga!! :O Och min var godkänd!! 😀 😀 Vilket kändes helt underbart, speciellt som jag inte hade pluggat direkt mycket, varit med på föreläsningarna och kikade lite på föreläsningsmaterialet precis innan var allt jag hade gjort! Visst hade jag ju lite förkunskaper vilket jag verkligen tycker är hel skönt men ändå det var gött värre! 🙂

Det enda tråkiga var att en av mina kära kompisar i skolan inte klarade, det fattades bara ett par futtans poäng så de var ju tråkigt, men inte så konstigt, hon är helt grön i området så de kan inte ha varit lätt att bli kastad in i programmeringsuppgifter som jag knappt fattade! Som tur är så kommer nästa försök på den redan om två veckor så det löser sig nog! 🙂
puss puss