Livet är bra underbart!


stadsvandring

 

Så här kunde det se ut på stadsvandringen, vi fick poäng för att byta kläder tjejer och killar med varandra. 😉

God morgon fina läsare!

Den senaste veckan har varit både otroligt hektisk och helt underbar, att plugga på högskolan är verkligen så mycket roligare när man har en skola att gå till och inte bara på distans! De två första veckorna har de inspark varje em/kväll (minus måndagar) vilket typ innebär massa roliga och knasiga aktiviteter med en nypa sprit! 😉 Har bara varit på två, en stadsvandring och en maskerad och det har varit helt underbart kul, men mer fixar inte riktigt mitt huvud! 😉

Träffat en massa underbara människor också! Det är verkligen så himla skönt att slippa sitta hemma och uggla med mig själv hela dagarna! 😛 Och sen har jag också upptäckt något nytt, att man kan vara spontan med sina klasskompisar och går och käka en sen lunch, ta en öl och bara sitta och snacka istället för att kasta sig hem så fort man slutar som jag annars alltid gör. Det är faktiskt riktigt underbart att inte alltid ha målet att komma hem så fort som möjligt jämt! 😛

Men nu ska jag mata småknytten, de är hela 4 veckor nu, innan det är dags att plugga, plugga, plugga!! Pluggar man på 150% får man lida för att man syndar på veckan och missar en dags pluggande(inte i skolan alltså utan hemmapluggandet) och då gäller det att jobba igen det man missat! Himla glad att jag redan pluggat programmering, det vi gör i skolan är väldigt likt androidprogrammeringen vilket gör skolan enkel att förstå så jag behöver inte lägga så mycket energi på det och kan fokusera på webb-kursen ordentligt! 🙂
puss puss