Mot skolan igen!


God morgon bloggen!

Då sitter man ännu en gång på tåget, mot skolan, men denna gången har jag inga byten, när jag går av i Malmö ska jag inte längre!! 😀 Det är faktiskt ruskigt skönt att slippa över två tredjedelar av resan! 🙂

Idag åkte jag extra tidigt och älsklingen var snäll och körde mig till stationen, vill ju inte riskera att komma för sent till första skoldagen liksom! Men i vanliga fall kommer jag kunna ta en buss som går precis utanför vårt bostadsområde, supersoft! 😀

Nu håller jag bara tummarna att jag ska hitta dit i tid och att ingen ska bli irriterad över att jag inte köpt studielitteraturen, hade inte en tanke på den förrän i förgår då jag redan hittat alla böcker jag behövde till min andra kurs på högskolans e-bibliotek och tänkte att jag var klar! Haha snuck på mig! 😛
Puss puss