Aktiviteterna ökar! 1


DSC_0095 DSC_0096 DSC_0098

God middag bloggen!

Nu börjar det hända grejer i valplådan, igår började vi med att flytta ut den i köket, nästan tre veckor bredvid sängen får räcka! Hihi, sen fick valparna även sin första dos med maskmedel vilket de tog med väldigt lätthet, hade verkligen trots att det skulle bli lite krångligare men de var übersnälla så de gick som en dans! 😀 Har dessutom öppnat upp lådan på mitten nu så de har dubbelt så stor plats och det första lillkillen gjorde var att sätta sig och skita på tidningspappret så han börjar redan bli rumsren, inte ens 3 veckor gammal! 😛 hihi!

Nu har de dessutom så smått börjat leka med varandra vilket jag försökte få med på film men då somnade den ena valpen så det blev det inget med men filmen blev så söt att den fick komma med iaf! 😀

Nu har dock valplådan fått följa med in i vardagsrummet istället, vad gör man inte för en mamma som vill kunna ha koll på allt?! 😉 Men de åker nog tillbaka ut i köket i natt, lättare att stänga till där när vi åker hemifrån så Barbie inte kommer åt valparna, mer för Barbies skull än för valparna då hon är jättesnäll med dem men Nopplis är lite vaktande så vill inte att det ska hända något, plus att de ska såklart få lugn och ro! 🙂
puss puss


En tanke om “Aktiviteterna ökar!

Kommentarer är stängda.