Två veckor 1


storapojken

Stora pojken!

storaflickan

Största tjejen(Heffaklumpen) vinkar hej och vägde idag ett halv kilo! 🙂

lillflickan

Minsta flickan.

mittenflickan

Blindis, näststörsta flickan, kommer ha tredubblat sin vikt tills imorgon, hoppas hon öppnar ögonen då med!

lillkillen

Lillkillen, börja fundera på om han inte är en liten bortbyting, ser mer ut som Chihuahua! 😉 Supersöt! 😀 

God middag bloggen!

Ikväll blir valparna två veckor, helt otroligt vad fort det går, både dagarna och valparnas utveckling, alla utom en(som jag börjar bli lite orolig över) har öppnat ögonen, lillkillen dock bara halva än så länge, men resten har nu öppnat hela ögonen, de är så otroligt söta! 😀 Den sista håller jag tummarna för att den har börjat öppna ögonen imorgon annars får jag nog fundera på vad jag ska göra…

Men hon är den som vuxit mest, nästan tredubblat sin födelsevikt, bara 11g ifrån så gissar på att hon har lagt lite extra krut där, annars är hon ju pigg och glad så tror inte att det är några problem, man blir bara lite nojig! 😛
puss puss


En tanke om “Två veckor

Kommentarer är stängda.